instereo

HEM

VÅRA MÄRKEN

NYHETER

KONTAKT

ATT HA DET LITE EXTRA BRA NÄR MAN ÄR HEMMA

 

Med rätt musikanläggning, rätt installerad som presterar optimalt kan ditt rum förvandlas till en vackrare och trevligare plats. Få saker påverkar vår sinnesstämning så mycket som en bra musikupplevelse.

 

Instereo finns för att hjälpa Sveriges bästa handlare att förse sina kunder med bästa möjliga prestanda.

 

Det gör vi dels genom att leverera hifi-produkter med klass till dem. Men vi ser också till att de får bra support att hjälpa sina kunder före, under och efter köp.

 

Det ska vara kul och spännande att välja, köpa och använda sina stereoprylar. Det är därför vi finns!

 

TILLVERKAT MED KÄNSLA

Om lågt pris är det viktigaste, så producerar man förstås så snabbt och billigt som möjligt, med så

billiga material som möjligt i länder där kostnaden är så låg som möjligt.

 

Men om man vill utveckla något som berör, så väljer man de lämpligaste platserna där man kan sätta ihop lag som kan inspireras till att utveckla teknik i världsklass, som man sedan tillverkar på samma plats med största noggrannhet för bästa möjliga prestanda.

 

Neat Acoustics tillverkar sina högtalare på engelska landsbygden nära Barnard Castle i Durham County och The Chord Company ligger utanför Salisbury, granne med Stonehenge och inne i staden ligger Naim Audio, bara en kort promenad från storslagna Salisbury Cathedral. Miljöer som onekligen inspirerar till storverk och klass.

 

Och det är just ljud med klass som vi på Instereo levererar.

NAIM

 

Storbritanniens största hifi-tillverkare Naim Audio har i över 40 år tillverkat musikanläggningar med hantverksmässig precision i egen regi i engelska Salisbury.

Med egen teknik, egna tillverkningsmetoder och egen personal producerar man musikanläggningar som berör mer och som man behåller längre än vanliga anläggningar.

Läs mer här om Naim Audio eller besök din närmaste Naim-handlare för en åktur som du kanske inte kommer att glömma i första taget.

 

LÄS MER OM NAIM

 

THE CHORD COMPANY - KABLAR SOM SKYDDAR

 

Vanliga kablar agerar ofta antenner för störningar från t ex mobiltelefoni och trådlösa nätverk, som de drar in i våra våra musikanläggningar.

Chords kablar är utvecklade för att klara av dagens svåra störmiljö och hålla störningarna borta, så att du kan få ut maximal prestanda ur din anläggning. Läs mer här, eller besök din Chord-handlare för att själv få uppleva hur Chords teknik i kombination med det bästa av engelskt kabelhantverk kan förbättra prestandan i din anläggning.

 

LÄS MER OM CHORD

NEAT ACOUSTICS - ÄNTLIGEN I SVERIGE

 

Det var på tiden att vi i Sverige också fick tillgång till Neat Acoustics underbara värld. Högtalare utvecklade av aktiva musiker som förstår vikten av såväl timing, tonsäkerhet som realistisk instrumentklang för att upplevelsen av musiken ska kännas rätt oavsett vad man vill lyssna på för musik.

 

LÄS MER OM NEAT

instereo

Facebook

COPYRIGHT INSTEREO 2019

info@instereo.se

+46-33-12 44 77